Hlavní navigace

Názor k článku Lukačovič vyzývá k správnému měření návštěvnosti od Martin Kalenda - DD, jak tak o tom dumam nebude problem v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 9. 2000 22:40

    Martin Kalenda (neregistrovaný)
    DD,
    jak tak o tom dumam nebude problem v tom ze jak sam pisete musi byt umisten na vsech stranakch ano musi i banner musite umistit pokud ho tam chtece mit, ale ted vazne kouklal jsem se na vase cisla a jsou opavdu nizka resp vy to chtete slyset tak se touto myslenkou zaobiram nenapada me jine vysveteleni nez.
    1. neni kod umisten uplne vsude pripadne je spatne
    2. dela problem kod s JS rad dodam pouze IMG
    3. propadaji vase vysledky proto ze nepouzivate url jake je zadane v systemy viz zmije ale /zmije etc/. tut moznos jsem dal okamzite proverit nicmene pokdu sedi cisla jako pagevievs atd je technicky neproveditelne ze by cisla nebyla spravna ... je otazkou jestli dot neni v tomto smeru zatizen pulnocti chybou :) jelikoz se data uzaviraji za den pri priznive situaci s TELECOMem jemozne ze cast (odhadem) tak pul procenta lidi se na jeden site pripoji pred pulnoci a druhy po pulnoci na snade je uvazovani o posunuti hranice dnu napr na 4 hodinu ranni.

    nicmene pokdu s ekuknu do vasich navstevniku docela me hrozi nektera IP jako proxy contactelu atd. docela meni pomer IP/ clovek.
    Add problem s tim ze ma clovek poctac v praci i doma ... to je problem se kterym bojujeme protoze co kdyz ma nekdo PCdlo na kolejich ajsou tam trli lide na browser ? toto neodlisi ZADNA METODA !

    rad se zapojim do verejne debaty na toto tema protoze jedine tak dosahneme opravdu dobrych vysledku jako reseni se jevi planovane rosireni dotu ktere odstanuje i problem lidi co nemaji zapnutou podporu cookies .. fintu vam nereknu ale je to proste

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).