Hlavní navigace

Názor k článku Lze porno na dagmarhavlova.cz trestat? od Michal - Bohužel musím souhlasit. Opominu skutečnost, jak vysokým procentem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 7. 2003 19:11

    Michal (neregistrovaný)
    Bohužel musím souhlasit. Opominu skutečnost, jak vysokým procentem lidí je a byla D. veškrnová považována za podprůměrnou herečku a kolika procenty za podprůměrnou první dámu. Otázkou je, do jaké míry je pravdivé líčení o jejích povahových vlastnostech v knížce, na jejíž název si teď nevzpomenu. Celá kauza má klíčové 2 body, které spolu souvisejí:
    1 - pochybuji o tom, že kdyby Dagmar Havlová - tedy jiná D.Havlová, která není manželkou presidenta podala žalobu, že by uspěla. osobně považuji rozsudek za výsměch spravedlnosti a právu. Nejsem si jist, zda bylo vždy ze strany presidentského páru dodržováno přísloví pana expresidenta - že láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí. ostatně, nevšiml jsem si, ža by D.havlová nebo V.Havel chodili nakupovat do samoobsluhy s igelitkou tak, jak činí manželé Klausovi. Jistě, někdo může namítnout, že je to poza. To ale může namítnout kdokoli o komkoli, třeba i o ženě, co si pod vámi sundá kalhotky....
    2 - soud neprokázal přímou souvislost s osobou D.havlové ani zneužití známosti jména D.Havlové, přesto odsoudil. To, co se děje v tomto státě nenasvědčuje o objektivitě a nestrannosti soudců a soudů.
    Další věcí je náš vstup do EU, který náš národ slepě odsouhlasil. Hlasoval na základě televizních neobjektivních reklam o vstupu někam, kde nejsou určena pravidla. Co když bude EU federací, co když její Ústava bude nadřazena naší a co když Anglie, Francie a zejména Německo budou určovat pravidla podle svých zájmů? Pak je otázkou, jak bude vypadat soudnictví, jak budou probíhat a s jakým výsledkem soudní spory s cizinci a podobně.
    Rozssudek v kauze Dagmar Havlová neměl a nemá nic společného s právem a spravedlností.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).