Hlavní navigace

Názor k článku Má TextLink.cz skutečně výměnný poměr 1:1? od Wenca - Pokud se dobře pamatuju - Zdeňku Cendro, oprav...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 4. 2002 16:41

    Wenca (neregistrovaný)

    Pokud se dobře pamatuju - Zdeňku Cendro, oprav mě jestli se mýlím - tak Zděněk tenkrát kompletně ojel styl (míněno CSS -> tedy vzhled) vkládané textové reklamy.

    Na první pohled je to malinkatá prkotina o které by ani nestálo za to mluvit, kdyby nešlo právě o ZC. Možná nám tu bude tvrdit že to naopak ukradla konkurence od něj a bůhví jak to bylo, jenomže kdo zná ZC a jeho úlety delší dobu ví svoje.... když se všechny ty malý všivárničky, který má ZC na kontě podtrhnou a sečtou, jednomu z toho vážně jde hlava kolem. Svým způsobem je opravdu obdivuhodné kolik toho jeden jedinej kluk stihl. (To tě nechválím Zdeňku Cendro).

    Mimochodem - krádež designu má na svém kontě taky - už je to sice hodně dávná historie, ale kdo pamatuje jeho ASPServer.cz v kabátě webmagu Business 2.0 mi jistě dá za pravdu.

    Jak jsem už říkal Zdeňkovi několikrát - přál bych mu aby ho co nejdřív přešla puberta a aby se nad sebou v klidu zamyslel. Netvrdím, že z něj musí nutně být zloduch, ale IMHO se zatím nedrží právě nejlepšího směru.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).