Hlavní navigace

Maďarská verze kanálu ID Xtra začala vysílat v češtině

22. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V souvislosti se značkou Discovery se hovoří o vstupu kanálu Discovery Turbo Xtra, který by tak konkuroval zaběhnutým hráčům, jakým je například Auto Motor Sport.

Maďarská verze dokumentárního kanálu ID Xtra, která se zaměřuje výhradně na pořady s kriminální tematikou, vysílá od středy v češtině. Stanice je na našem trhu součástí nabídky satelitní služby freeSAT, v níž nedávno nahradila taktéž lokální mutaci stanice ID: Investigation Discovery. V České republice tak aktuálně působí dvě verze tohoto kanálu – česko-slovenská (pořady s dabingem a anglickou grafikou) a maďarská (maďarský dabing i grafika, kdy lze ale zvolit české audio).

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní služba freeSAT vyřadila stanici Discovery ID, zařadila ID Xtra Magyarország

Podle prozatím neoficiálních informací čeká portfolio kanálů společnosti Discovery Networks určitá proměna. Otazník prozatím visí například nad verzí stanice Investigation Discovery, kterou má v nabídce kabelový operátor UPC Česká republika (anglické audio). Stanice nadále vysílá s původním logem a v obrazovém formátu 4:3. Dlouhodobě se také hovoří o vstupu motoristického kanálu Discovery Turbo Xtra, který by tak konkuroval zaběhnutým hráčům, jakým je například Auto Motor Sport.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).