Hlavní navigace

Názor k článku Majitel Skylinku nabízí v Belgii placený DVB-T2 příjem patnácti kanálů v SD rozlišení od anonym - Proboha pochop jednu zásadní věc - to není...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2017 19:07

    bez přezdívky

    Proboha pochop jednu zásadní věc - to není moje rozhodnutí, není to ani moje vize a nemusím nic prorokovat. Je to rozhodnutí samotných TV stanic, které se už uplatňuje u satelitních a kabelových operátorů. Neboli je to realita doby, kterou buď divák přijme, bude platit a bude se dívat, anebo nepřijme, platit nebude a taky se nebude dívat (resp. se může dívat na programy, co zůstanou FTA i nadále).

    Za to, co popisuješ, už platí divák jak na satelitu, tak v kabelu. A tento divák není nikterak odlišný od diváka "pozemního", mnohdy se dokonce jedná o tu a samou osobu. A nic na tom nezměníš ani ty a ani notoričtí pisálkové o tom, jak má bezplatný příjem tradici, jak jsou na něho lidé zvyklí a další proklamace, jenž se hodí tak někam do klubu zhrzených pozemních operátorů. Divák Novy, Primy, Barrandova a dalších skvostů prostě zaplatí, protože bez svých oblíbených stanic nemůže být. A toto Nova, Prima, Barrandov a další moc dobře vědí, proto také mohou s placeným obchodním modelem vyrukovat bez rizika, že ho divák nepřijme. A znovu opakuji, není to moje stanovisko, pouze opakuji to, co samotné TV stanice dávno deklarovaly.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).