Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Mall musel kvůli stěhování do nového skladu stornovat stovky objednávek od Pako - Přiznané stovky reálu znamenají určitě tisíce (stovky jsou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 2015 20:19

    Pako (neregistrovaný)

    Přiznané stovky reálu znamenají určitě tisíce (stovky jsou plivnutí, toho by si nikdo ani nevšiml a Mall by to ani nekomentoval) a jak uvedl diskutující výše, tak ztratit objednávku je blbost, ztratili zboží a než aby jej hledali, tak raději objednávky uříznou, aby jim necyklily systém.

    Tyhle přechody nejsou nic jednoduchého, ale Mallu se průšvihy dějou pravidelně, takže to asi nebude náhoda, prostě tam mají nekompetentní lidi, kteří neumí řídit rizika, která jsou s takovými zásahy spojená.

    Mall nebyla dobrá investice, za tři roky byl prodán za míň než polovinu ceny, kterou za něj dalo Naspers a ta cena je pořád výrazně nadsazená, protože Mall narozdíl od Alzy neumí vydělávat prachy, jen je umí skvěle utrácet a to nový majitel nezlomí z roku na rok, kolega Havrlant jen bude přetírat čísla na růžovo, aby ho investoři nekopli do zadku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).