Hlavní navigace

Názor k článku Máme nevychované novináře nebo čtenáře? od Ladislav Zajicek - Uz jsem si vsiml, ze jste spise vahavy/vazici...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 10. 2000 15:05

    Ladislav Zajicek (neregistrovaný)
    Uz jsem si vsiml, ze jste spise vahavy/vazici (ne)strelec. Vsude hledate vyvazenost a nechcete si pripustit existenci krajnich poloh. Takovych lidi znam nekolik a nic proti nim proboha nemam. Skvele se hodi napr. pro moderovani, protoze hledaji nejaky ten stred a nenechaji se unest jakoukoli opozici.
    Na druhou stranu nemuzete chtit na lidech, kteri prosli radou konfliktu se systemem, rasismem, fasounstvim atd. atp., a to az na hranici zivota a jeho konce, aby tak okamzite prestali cinit. Stejne jako vazici moderatori maji i oni svoji funkci, casto velmi podstatnou.
    Tak jako ja vam neberu vas moderuji pristup, nemate ovsem nejmensi pravo, oznacovat muj za buhvijaky despotismus apod. ptakoviny. Narust fasizujicich prvku v obdobi antiglobalizacnich demonstraci tady byl a je patrny. Jakmile ho vidim, okamzite zacnu rvat. Nechci, aby tady byl fasismus v jakekoli podobe. Kdyby v Nemecku poradne rvali ve 30. letech nejaci ruzni zajickove a podobni, mozna by to dopadlo jinak. Prevazili moderatori, ktere nacismus prevalcoval. Vim, ze jde o zkratkovitou karikaturu, ale dost podstatnou.
    Takze se klidne zklidnete a zkuste zustat vyvazeny. To vam slusi nejvic (aspon v mem vnimani, i kdyz se s vami "pozicne nekryju"). A Krylum, Magorum, Chadimum, mne a jinym zase klidne nechte jejich ostny otevrene kritiky. Kdyz je potreba ostry feedback, ma k nemu dojit, nikoli delat, ze se nic nedeje. OK?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).