Hlavní navigace

Názor k článku Máme nevychované novináře nebo čtenáře? od Ladislav Zajicek - Je hezke, ze doporucujete neurazet, hned po tom,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 10. 2000 16:13

    Ladislav Zajicek (neregistrovaný)
    Je hezke, ze doporucujete neurazet, hned po tom, co jste urazil (viz vas predchozi prispevek: "Delate ze sebe hlupaka..." Doufam, ze nevyrukujete s tim, ze jde jen o takovou drobnou roztomilost, ze jste to myslel v podstate dobre pro toho, koho jste tak napadl...
    Az na vyjimky je cela tahle diskuse prospikovana urazkami - o necem obecnem to vypovida, a to dost silne. Bylo by dobre, kdyby se vsichni chytli za nos a napriste prestali urazet a venovali se podstate problemu, o kterych se diskutuje. Cili psat k veci samotne, nikoli urazlive hodnotit cloveka, ktery vyjadril nazor.
    A pokud jde o vami doporucovane ignorovani urazek, to nechme na kazdem, kdo byl nekym sproste napaden. Takove to krestanske "nastav i druhou tvar" funguje jen potud, pokud nemate zvalchovane obe tvare. Dalsi - treti, ctvrtou - uz lidi nemaji k dispozici.
    K tomuhle celemu problemu se pripravuju napsat neco ve svem pondelnim clanku pro Lupu (i s odkazy na jine koference jinde).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).