Hlavní navigace

Názor k článku Martin Saidler: český Internet bude do dvou let patřit americkým firmám od zden - podle tvojí teorie by imageshack.us neměl mít žádné...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2007 17:07

    zden (neregistrovaný)
    podle tvojí teorie by imageshack.us neměl mít žádné návštěvníky, protože nic podobného nenabízí. ten mod není jenom pro phpbb2, ale dá se použít úplně všude, s automatickým vkládáním obrázků a narozdíl od ostatních podobných je stránka zobrazující obsah uživateli umístěna přímo na tvém serveru a lze to jakkoli přizpůsobit. navíc časem to lze rozšířit i na videa - věř nebo ne, ale ne každý má zájem registrovat se na youtube. dokonce byť uznávám, že phpbb je velmi přínosný projekt pro celosvětový internet, tak existuje řada dalších: IP Board, vBulletin, SMF..., přičemž u mého modu takováto konkurence není :) - nejde čistěo mod, jde o propojení funkčnosti webu se syndikační funkcí a navázání na možnost modu

    o revoluci tady nikdo nemluvil, ale pokud to budou používat stovky tisíc, případně i miliony lidí po celém světě na různých diskuzních fórech a nejenom na těch (a takový potenciál tu jednoznačně vidím), tak tomu beze všeho dám přídomek "český internetový nápad nebo projekt aplikovaný celosvětově" nebo třeba "1. český internetový nápad nebo projekt aplikovaný celosvětově"

    a i kdyby to nebylo tak významné, jak to bez pochyby bude, tak bylo dobré to sem napsat, protože se jistě ozvou další, což mě taky zajímá (teda až na ty přednášky, které mi shodily aktuálně přehrávané radio ve winampu :) )

    jo a měl jsem dřív ještě jeden web, který měl ten by mohl býval splňovat kritéria, konkrétně šlo o press-rooms.com, web, který automaticky sdružoval veřejné tiskovky IT společností, jenže naprostá většina lidí, kteří potřebují IT tiskové zprávy už má přístup k agenturním zprávám.

    a pak ještě jeden ze zájmové oblasti p2p, ale o tom se tady nebudu šířit, aby si mě teď s tím nikdo nespojoval.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).