Hlavní navigace

Názor k článku „Master password“ u Facebooku a kauza PRISM? Vrtěti psem. od 4znaky - Stejně jako v tom filmu, kdy, pokud si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 7. 2013 17:19

    4znaky (neregistrovaný)

    Stejně jako v tom filmu, kdy, pokud si dobře vzpomínám, převrátili vrtění psem naruby (sexuální aféru zakryje válka, v realitě od války nebo nějakého jiného svinstva odvádí pozornost sexuální aféra), tak i tato aféra včetně úvahy pana Dočekala (ať už vědomky nebo nevědomky) pravděpodobně vrtí psem jiným směrem.

    Ve skutečnosti je nejpravděpodobnější varianta ta, že tyto společnosti (GOOGLE, FB, MS..a další) už dávno fungují jako odnože CIA/NSA (a tajné služby v USA v reálu pracují pro americké finančníky a korporace, kteří drží politickou moc) a celé šmírování jde mnohem dál, je mnohem větší a ani to nemusí končit jen šmirováním).

    Je také známo už dlouho, že EU chtěla vyšetřovat existenci systému Echelon z kterého měla mj. putovat data o evropské konkureci skrze CIA k amerických korporacím a v USA ani delegaci EU, která to chtěla šetřit tuším ani nevpustili z letiště do země. Nejde tedy o nic nového a šmírování v rámci adminů facebooku je proti tomu slabý vánek.

    A aby se to zamaskovalo, tak se vytvoří aférka o běžném zneužívání nějakého master hesla apod., kterou do světa vypustí jakože rozhádaná zaměstnankyně a ještě se vytvoří alibi pro tyto firmy, jako by to dělaly z donucení zákonem a jinak by je to ani nenapadlo. Tomu nevěřím z mnoha důvodů. Tyto obrovské firmy mají podobné zájmy, jako celá americká zahraniční politika. Zájem na daňových úlevách na evropských trzích apod. Navíc je vysoce pravděpodobné, že takové klíčové firmy, opravdu zásadní datové sklady o všem a zároveň silná média, už dávno CIA nebo světové elity prostřednictvím svých mocenských spolků ovládly.

    Svědčila by o tom celá řada indícií a celkově provázanost těchto firem do světa politiky (býv. vysoce postavený googlák - arabské jaro, propagace facebooku třeba v naší ČT, kde to bylo tak okaté, že už i na lupě jsme o tom debatovali, investoři fb včetně profláklých bankovních domů i třeba managera zaměstnaného u protiputinovského ruského dnes již vězně atd. atd.). Navíc samotný google a nejen ten třeba cenzuruje sám o sobě, aniž by ho nějaký zákon nutil, tak se zapojil do pochybného projektu cenzury internetových stránek soukromým blacklistem IWF.

    Takže ano, psem se vrtí, ale asi jinak než se to zdá na první pohled.

    A co se toho uprchlíka týče, bylo to načasované na dobu, kdy se jedná o volném obchodu mezi USA a EU (součástí EU se přitom klidně může někdy v budoucnu stát i Rusko!) a zde si dokážu představit celou řadu motivací, proč se to někomu nemusí zamlouvat. Obecně by to znamenalo zvýšení konkurence a tedy omezení monopolisů, které jsou drženy v rukou elity. Takže je možné, že některé kruhy CIA/NSA vypustili krakena, aby vztahy EU a USA v době těchto jednání poškodily. To považuji za nejpravděpodob­nější.

    A i když ten pán narozdíl od Assangeho, kterého jsem prokouknul hned, nevypadá na xindl od pohledu, tak pořád je možné, že ve skutečnosti jen hraje svoji roli. Assange je agent CIA na stoprocent a wikileaks jejich mucholapka, ale to už je další debata o dalším vrtěti psem, kterou už jsem tu probíral jindy a třeba i na fóru pirátských novin. Naši piráti jsou pak složení z lidí financovanými např. Microsoftem nebo Sorosem - takže opět taková ta klasika.. Soros pak stojí za celou řadou politických aktivit a opět jde nejpravěpodobněji jen o bílého koně CIA, aby do těch různých hnutí a organizací neinvestovala nápadně přímo vláda USA, což by vypadalo blbě, že :-) U nás financuje např. člověka v tísni (jehož lidé se opakovaně vyjadřovali např. na podporu války v Iráku)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).