Hlavní navigace

Názor k článku Matějka se po prodeji CZC vrhnul do dalších technologií. Investuje do VR, beaconů nebo AI od Petr - Přesně tak, další úspěšný dotační podnikatel. Všem se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 3. 2018 20:02

    Petr (neregistrovaný)

    Přesně tak, další úspěšný dotační podnikatel. Všem se peníze na daních seberou a dají se pár vyvoleným... ti co jsou ještě ke všemu mentálně slabší se tím chlubí a dávají rozhovory kde ukazují jací jsou to úspěšní jedinci, až tak úspěšní, že svou firmu žijící z dotací a podvodů na zákaznících prodají.

    S CZC jsem měl dobré zkušenosti prvních několik let, pak se na vše bohužel pan majitel vybodnul, měl už peněz dost a začali se dít věci. Použité zboží prodávané jako nové, sestavené počítače s nalitým silikonem ve zdroji, takže když jste ho pustili větrák se nemohl točit a zdroj začal hořet - ale nedivte se, když kvůli dotacím přesunuli sestavování PC někam na venkov a sestavujou to brigádníci za minimálku.

    A nadobro jsem s nima skončil, když mi odmítli dát peníze ve 14 denní lhůtě - po x letech kdy jsem bl pravidelný zákazník, ta jejich retenční zákaznická podpora vždy řekla, že mi peníze vrátí a když sem se s PC do***l na pobočku podruhé a ti chlapci se mi tam začali smát až se málem počůrali a já je okřikl, tak mě začali obstupovat a že mě budou mlátit.

    Jo jo toto je CZC, však nemusíte dát na mě, stačí trochu googlit, ani se nedivím, že pan majitel prodal, asi mu začalo bejt horko, že by si tohle nějakej zákazník nemusel taky nechat líbit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).