Hlavní navigace

Názor k článku Matthew Gertner: AllPeers může být nový Skype od Radek Hulán - Takovýchto marketingových P.R. blábolů jsem už viděl (a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 10. 2006 11:09

    Radek Hulán (neregistrovaný)
    Takovýchto marketingových P.R. blábolů jsem už viděl (a sám jsem jich řadu napsal) :-)

    "Myslím, že dnes již máme výhody. Podle mě je třeba jedna nevýhoda těch instant-messengerů (IM) v tom, že ta komunikace je... synchronní." --- toto je samozřejmě hloupost, takový (Microsoft) Windows Live Messenger 8 implementuje sdílení adresářů, zcela automatické a bez zásahu uživatele. Není to jedna z "výhod" AllPeers? Navíc funguje i na privátní IP za NATem. Nehovoře o integraci do MS Outlooku a systémů prohledávajících dokumenty na PC.

    K dalším "výhodám" AllPeers mají patřit třeba neexistující kontakty ve Firefoxu a závislost na Firefoxu, že? Musím sdílet s někým, ale ve Firefoxu ten "někdo" neexistuje. Toho už mám v MSN, ICQ, atd. Hm, už vidím, jak se to bude hromadně instalovat. Haha.

    Přinutit uživatele k instalaci pitomosti zvané AllPeers bude dle mého názoru opravdu složité. Mezitím mají MSN stovky miliónů uživatelů, a v klidu si užívají stabilitu finální verze, umějící toho 100x více než AllPeers.

    http://radekhulan.cz/item/windows-live-messenger-8-jak-na-nej

    Ale jak říkám, P.R. článek dobrý :-) (ale produkt nahovno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).