Hlavní navigace

Názor k článku Medián Petra Koubského: Copyright nezanikne, zájem o něj ano od x - Nikoli mr bouda, ten kdo rozhoduje je vzdy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 10. 2013 9:22

    x (neregistrovaný)

    Nikoli mr bouda, ten kdo rozhoduje je vzdy vyhradne zakaznik. A zakaznik se vzdy rozhoduje tak, jak je to vyhodne pro nej. Vsichni obyvatele teto planety pak povazuji elektronickou kopii cehokoli, ze cosi s naprosto nulovou hodnotou. Nekteri z nich, by pak mozna byli ochotni stat se mecenasi autora/u ... pokud by jim to on nejak snadno a jednoduse umoznil/i.

    A mimochodem, mr Bouda, neni to tak davno, co se trebas v podkrkonosi pasovalo ve velkem - tedy taky "nelegalne" - a ti lide, co tam zili by nez toho pasovani chcipli hlady. Takze lidi jak vidno se vzdy prizpusobi tomu, co potrebuji/chteji ... a nejaky hejhula, co si sepise nejaky blabol, byt v podobe zakona, je jim zcela uprdele. A je to tak dobre, protoze zakon by mel predstavova vuli tech lidi a ne naopak.

    Ono totiz koirovat a vymenovat informace prijde 99,999% obyvatel zcela normalni a prirozene, navic se to deje miliony let. Mimochodem, mr Bouda jiste papa z porcelanoveho nadobi, ze? A zaplatil par milionu Cinanum, za to ze jim ten napad UKRAD?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).