Hlavní navigace

Názor k článku Medián Petra Koubského: Trochu místa pro skutečná témata, prosím od Flasi - Pohodlí prakticky stejné... No to asi fakt těžko. 1....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 12. 2013 14:51

    Flasi (neregistrovaný)

    Pohodlí prakticky stejné... No to asi fakt těžko.
    1. Do FRA se musíte prvně dostat. Autem je to na dost dlouho, nebo je to jeden let s přestupem navíc.
    2. Musíte se vy podřídit letu. Především letovému řádu. Což v praxi často znamená, že na cestě strávíte půlden, ale spíše den navíc.
    A pak také musíte na letiště s patřičným předstihem. U nás v PRG ještě čeká premiéra/ministra nějaké VIP zacházení, ale ve FRA ne (pokud se nejedná o oficiální návštěvu Německa, což se nejedná). Jste na úrovni běžného diplomata. A samozřejmě se musíte podřídit pravidlům, co se nesmí brát do kabiny.
    3. V normálních letadlech nejsou sedadla proti sobě se stolečkem uprostřed - takže pokud chcete na něčem pracovat ve více lidech, tak to prakticky nejde.

    Zatímco u vládního speciálu letíte z Kbel, kde nemusíte odevzdat deodorant ani nic jiného. Na nic tam nečekáte - naopak, pokud se zdržíte, tak letadlo čeká na vás. Let se naplánuje tak, abyste byl v cíli 3 hodiny před začátkem akce a po konci akce nejedete na hotel, čekat na let, ale jedete rovnou na letiště, kde pak maximálně čekáte hodinu v letadle, protože tam na odlet čeká takových speciálů vícero.
    A předpokládám, že i našem vládním challengeru je alespoň jeden stolek se 4 místy okolo, takže se tam pracovat rozumně dá.

    Od čeho jiného by krucinál vládní speciál byl, než aby s ním letěl premiér (s nějakým menším doprovodem) na oficiální akci?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).