Hlavní navigace

Názor k článku Medicína 2.0: Kdy dorazí digitální zdravotnictví s účastí pacienta i do Česka? od anonym - Vzhledem k tomu, že oba máme již pregraduální...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 10. 2012 21:45

    bez přezdívky

    Vzhledem k tomu, že oba máme již pregraduální standardní studium úspěšně ukončeno a vzhledem k faktu, že jsme zaměstnáni (alespoň v rámci DPP či DPČ), jak na akademické půdě, tak v komerční sféře, umíme rozeznat potřeby jednotlivých prostředí. Pokud jsme považováni jako doktorandi a pedagogové za věčné studenty, pak nás to těší, protože odborník se má vzdělávat stále, a zároveň tento Váš předpoklad za věčné studenty považuje i ostatní pedagogy na akademické půdě.
    Konferenci jsme si financovali sami a dlouhou dobu jsme nepočítali se spolufinancováním jinými subjekty. Nakonec se část celkových nákladů podařilo uhradit jinými, než osobními zdroji.
    Pokud považujete náš článek za dlouhý a nudný, máte na to plné právo. Délka textu odpovídá podmínkám serveru Lupa.cz a snaze poskytnout maximum informací z konference. To, že se nejedná o chybně/zbytečně naroubované téma na jiné, dokládá sama konference Medicine 2.0, její program, témata ostatních prezentací a účastníci z různých zemí. Nemusíte s novými možnostmi ve zdravotnictví souhlasit, pochybovat o významu našeho činění ve světle dění v zahraničí, konferencí a článků v odborných časopisech lze však stěží :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).