Hlavní navigace

Názor k článku Michal Rybář: Internet bereme vážně od Tomáš - možná bych výše podepsaným navrhl trošku reality.. je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2010 9:57

    Tomáš (neregistrovaný)
    možná bych výše podepsaným navrhl trošku reality.. je krásné žít v "it geek světě" ale jsou obory kde se hraje na zisk - a málokdo z teoretiků-vizionářů na internetu vydělává - a když ano tak jsou to takové krátkodobé návaly "flash hry, spamy, reklamy.."..

    makro dělá obchod na jiném principu a jeho zisky jsou od úplně jiných lidí... k čemu jim je facebook s milionem uhráků v klubu když do makra z nich dojde 1/1000 možná?

    poměr náklad/výnos - a hraje se na tvrdá čísla, ne že nějaký 15 pubescent udělá slide že "facebook vygeneruje možná někdy zisk" - myšleno pro firmy co se tam budou účastnit (ne pro majitele facebooku)

    kolik firem dokázalo a odváží se ukázat tvrdá data(zisky) z SLife? - nebyl to pro většinu z nich jen utopený peníz a troška bendění pro partu "mladých a progresivních" co do toho ty firmy naváží (aneb každý pr-marketing-specialista musí vykazovat činnost, čím větší budget, tím veselejší život)

    osobně si dokážu internet u makra představit ve smyslu "rezervací a přípravy zásilek" (živnostník si nakliká-objedná a ráno na něj čeká paleta) - ale za to se mu nebude chtít platit moc a náklady zase budou velké - automatizované regálové systémy, ukrajinští brigádníci atd...

    jak by podle místních "hekrů" měl progresívně na internetu vydělávat velkoobchod s jídlem?:-) sem zvědavý na jejich návrhy
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).