Hlavní navigace

Názor k článku Microsoft hází přes palubu dotykový Skype pro Windows 8 a Windows 8.1 od Pepa - Jenže tohle je řešení až pro Windows 10,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 7. 2015 21:49

    Pepa (neregistrovaný)

    Jenže tohle je řešení až pro Windows 10, aby jedny ovladače už vytvořené pro Windows 10 fungovaly na počítačích, tabletech i mobilech. A naneštěstí nikdo nebude výrobce nutit takové ovladače vytvářet, takže v zájmu prodejů do toho půjdou asi se stejnou vervou jako do aktualizace Androidu na už prodaných zařízeních.

    Každopádně ovladače neřeším. Z Windows XP jsem na Windows 8.1 přešel jenom za použití ovladačů, které si služba Windows Update našla sama. Něco byly originály od výrobců (např. ke grafice), něco bylo generalizované.

    Vše funguje a GWX mi tvrdí, že bude fungovat i pod Windows 10, přestože u dobré poloviny zařízení stránky podpory výrobce tvrdí, že to fungovat nemá ani s Windows 8.x.

    No, co si trochu nezalhat, aby se prodal lehce modifikovaný výrobek s těmi správnými ovladači. Plácne se tam logo „Support Windows XYZ“ a je vymalováno. Tohle je přece letitá praxe ...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).