Hlavní navigace

Názor k článku Microsoft odmítá, že se Windows 10 instalují samy. Uživatelé tvrdí, že ano od fd - Osvezte si pamet, mass storace umely (nikoli prvni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 3. 2016 21:04

    fd (neregistrovaný)

    Osvezte si pamet, mass storace umely (nikoli prvni verze, ale SE), a dokonce do nich MS dodal dx9, o kterych dlouho tvrdil, ze na 98 fungovat nemohou, protoze nezbytne nutne potrebuji XP.

    XP pak byly minimalne do SP1 zcela nepouzitelne, jenze, narozdil od stavajiciho stavu, prinesly centralni spravu prostrednictvim AD a system opravneni. Win 7 (jakozto defakto SP Vist) pak rekneme pouzitelny 64bit.

    Co prinasi win 10? Tragicky nepouzitelne UI? A to jak na desktopu tak na tabletech? Mel jsem tu cest, je vskutku povznasejici, kdyz se vam na tabletu otevre nastaveni ... v podobe dektopoveho menu, takze se na nic netrefite. Pripadne ta vymozenost, ze se vam tyden co tyden (s lehkou, ale opravdu lehkou nadsazkou) reinstaluje za behu cely system (jak jinak si vysvetlit "zaplaty" temer 2GB velke), coz zapricini, ze stroj je defakto zcela nepouzitelny klidne cely den. Navdavkem tomu nemuzete zadnym akceptovatelnym zpusobem zabranit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).