Hlavní navigace

Názor k článku Microsoft SkyDrive nebo Google Drive: Kam je lepší ukládat data? od Fred - Na to aby mohl tuto službu poskytovat rozhodne...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 7. 2012 12:45

    Fred (neregistrovaný)

    Na to aby mohl tuto službu poskytovat rozhodne nepotrebuje takove podmínky viz. třeba MS:
    "Kromě materiálů, na které vám udělujeme licenci, nebudeme nárokovat vlastnictví obsahu, který v souvislosti se službou poskytnete. Váš obsah zůstává vaším obsahem. Nekontrolujeme, neověřujeme ani neschvalujeme obsah, který vy nebo jiní uživatelé v souvislosti se službou poskytnete.

    Vy řídíte, kdo bude mít přístup k vašemu obsahu. Sdílíte-li obsah ve veřejných oblastech služby nebo ve sdílených oblastech dostupných uživatelům, které vyberete, souhlasíte, že každá osoba, se kterou obsah sdílíte, může obsah používat. Udělíte-li ostatním přístup ke svému obsahu ve službě, udělujete jim bezplatné, nevýhradní oprávnění používat, reprodukovat, distribuovat, zobrazovat, přenášet a sdělovat veřejnosti výhradně obsah, který je ve spojení se službou a dalšími produkty a službami poskytovanými společností Microsoft. Pokud nechcete, aby ostatní osoby měly tato práva, nepoužívejte službu ke sdílení svého obsahu.

    Berete na vědomí, že společnost Microsoft může potřebovat používat, měnit, upravit, reprodukovat, distribuovat nebo zobrazovat obsah vystavený ve službě, a udělujete společnosti Microsoft právo k těmto činnostem výhradně v rozsahu nezbytném k poskytování služby. "

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).