Hlavní navigace

Názor k článku Milan Fridrich: Moderátory Událostí nevyměníme klidně i několik dalších let od David Kříž - No fňukání pražáků nad tím jak se jim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 12. 2009 12:08

    David Kříž
    No fňukání pražáků nad tím jak se jim špatně cestuje po městě je pověstné, ale že jim jezdí všechno, odevšad, pořád, je zas druhá věc. Přál bych zažít každému nějaké opravdu velkoměsto jako např. Londýn, pak by byli rádi za tu vzdušnou klidnou dopravu v Praze :-) Nebo nějakou díru kde jezdí bus, jak říká kamarád, "ve čtvrtek a v dubnu". Zmínil jste čecháčkovství, ale právě jeho projev je, že si stále lidi stěžují i když jim pomalu létají pečené holoubata do pusy a bus jezdí z každého rohu.

    Malé zamyšlení: autem jezdit po Praze je tedy komplikované...taxík není auto? MHD a metro je v tomto případě jistě efektivnější, metro zácpy nezná a bus jezdí často ve vyhrazených pruzích. Mezi metrem a Kavčími horami většinou zácpy nebývají aby v nich bus uvízl :-) A celý jeden kilometr!
    Už se dostáváme na tenký led srovnávání, tak toho nechme...

    Nesdílím Váš názor, toť vše :-) Dál už se v tom asi hrabat nemá smysl. Vozit si zadky taxíky po Praze prostě považuji za vyhazování peněz koncesionářů. Tečka.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).