Hlavní navigace

Názor k článku Milan Fridrich: Moderátory Událostí nevyměníme klidně i několik dalších let od anonym - Škoda. Tak začněme tzv. od základu. Vám se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 12. 2009 15:14

    bez přezdívky
    Škoda. Tak začněme tzv. od základu. Vám se zdá, pane JP, zpravodajská činnost ČT v pořádku? Vám se zdá, že události, o kterých je veřejnost za veřejné prostředky informována, nejsou předem vybírány, byť jen třeba autocenzurou redaktorů? Připadá Vám normální, že se redaktor veřejnoprávní TV často staví ne do role objektivního zpravodaje, ale spekulujícího "co by kdyby" a hodnotícího události či kladení dotazů často a většinou ze strany levého spektra politického rozložení u nás? Zdá se Vám normální,že redaktor místo slušného dotazu typu "povedlo se či nepovedlo se Vám to či ono" Vám vrací facku otázkou, jestli by nebylo lepší, kdybyste místo hry seděl na lavičce?
    Nikdo nechce po DZ ani po Vás,abyste suplovali vlastní web ČT nebo naopak nenechali ani na jedinné činnosti ČT nit suchou. Ten článek však vyznívá zcela jako PR stávajícího vedení ČT, jako v jedné reklamě : ČT..jen vše dobré.
    Vám taky p.JP a PF2010, Váš JAK
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).