Hlavní navigace

Názor k článku Milan Zavadil (Realcity.cz): Videoprohlídky se na realitních serverech příliš neujaly od Jirkaf - Ale no tak, synku... "Ve smlouvě původně měli, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 8. 2016 21:32

    Jirkaf (neregistrovaný)

    Ale no tak, synku...

    "Ve smlouvě původně měli, že v průběhu obchodu budou zastupovat i druhou stranu..." - ve zprostředkovatelské smlouvě to měla realitka a nechal jsem to zrušit. Proč by měla realitka zastupovat i druhou stranu?

    "všichni využili práci realitky, protože já sám jsem prodej nikde neinzeroval, a následně ji chtěli obejít a za její práci nic neplatit." - páni zájemci, kteří si kdesi sehnali kontakt na mě, chtěli, abych realitku obešel. Opravdu asi nechápu, v čem si to odporuje. A pokud jde o tu vychcanost... Realitka inzerovala prodej jako jediná. Tedy jakousi práci odvedla a kdyby nebylo práce realitky, zájemci by se o prodeji prostě nedozvěděli. Tedy jasně využili práci realitky. Platit za ni nemuseli, provize šla z mých peněz. Ale využít práci jiného a pak navrhovat, abychom ho obešli a nic mu nedali? Vy byste byl ochoten pracovat s tím, že za práci Vám možná nikdo nic nedá? Ne? Ale navrhnout to u práce jiných Vám nevadí?

    A nakonec: V domě už kupující spokojeně bydlí přes dva roky. A protože si rekonstruoval kuchyň a zřídil i půdní vestavbu, asi by na ty vady "odborníky smluvně neošetřené" už přišel? Je dobré, když v tom máte tak jasno a proto víte, že v realitkách můžou být jedině blbci a hajzlové. Když to vezmu Vaší optikou, tak mně tuhle naboural 29 letý řidič. Takže všichni řidiči v tomto věku jsou debilové, co neumějí řídit a měli by chodit pěšky?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).