Hlavní navigace

Minisérie Pustina dokončena. Chystá se do Varů

2. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: HBO Europe
UVNITŘ GALERIE – Světovou premiéru bude mít za měsíc na 51. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary (MFFKV) a k vidění budou rovnou první dva díly série.

Tento týden jsme Pustinu dotočili, a proto odtajňujeme další herecké obsazení, zní v tiskové zprávě HBO Europe. A obsazení je opravdu hvězdné.

V seriálu najdete Zuzanu Stivínovou, Jaroslava Duška, Elišku Křenkovou, Evu Holubovou, Štěpána Benoniho, Petru Špalkovou či Roman Skamene a řadu z nich můžete vidět v naší galerii. Scénář vytvořil Štěpán Hulík, produkci zajišťují společnosti Nutprodukce a Etamp, které se podílely i na minisérii Hořící keř, oceněné jedenácti Českými lvy.

ČTĚTE TAKÉ: HBO oznámilo natáčení nového původního seriálu Pustina

BRAND24

Osmidílnou minisérii Pustina natočila Alice Nellis a reklamní režisér Ivan Zachariáš a právě probíhající postprodukce má trvat vlastně až do podzimní premiéry na HBO. První dva díly ale mají být k vidění na MFFKV, který začne na počátku července, tedy už za měsíc.

Seriálové drama Pustina z originální produkce HBO Europe je příběhem vesnické komunity zasažené sérií záhadných a šokujících událostí ve chvílích, kdy se pod celospolečenským nátlakem ocitá na pokraji vlastního zániku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).