Hlavní navigace

Názor k článku Ministerstvo chce ušetřit, navrhuje zřídit datové schránky všem plnoletým od Pepa z depa - a vymyslí lejstro. Ehm, pardón - datovou schránku. Je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 12. 2014 8:42

    Pepa z depa (neregistrovaný)

    a vymyslí lejstro. Ehm, pardón - datovou schránku.

    Je strašné vidět, jak úředníci se zásadními rozhodovacími pravomocemi žijí v klimatizované bublině a jak stará "moudra" platí za každého režimu.

    Úroveň elektronizace státní správy je docela tristní, nemluvě o počítačové gramotnosti velké části úředníků (neplatí samozřejmě absolutně, nechci v žádném případě paušalizovat).

    A hlavně. Místo aby státní aparát jako celek hejbnul svou zadelí, byl více flexibilní a především o 80 % zeštíhlel, tak raději vymýšlí, jak buzerovat "zbytek" populace. Místo aby se byrokratická zátěž snižovala, tak se neustále a neuvěřitelnými způsoby zvyšuje.

    Ti blbouni vymýšlející stále nová lejstra a zdůvodňující tím tak svou pochybnou existenci na úřadech by měli každoročně trávit (povinně a ze zákona) měsíc kopáním kanálů a podobnými činnostmi (alespoň ten jeden měsíc v roce by byli užiteční). Pak by je přešla chuť vymýšlet stále nové "číčoviny"…

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).