Hlavní navigace

Názor k článku Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo smlouvy o chytré karanténě a aplikaci eRouška od Bluehawk - Při vší úctě, nemohu se s tímto názorem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 4. 2020 8:58

    Bluehawk

    Při vší úctě, nemohu se s tímto názorem ani málo ztotožnit přestože ani já neznám lepší možnost. Podle mého názoru je současných opatření až dost, nákaza je pod kontrolou přestože morálka lidí viditelně upadá a kde kdo už má roušku pod bradou.
    Já chci svůj život prožít prožít, nejen dožít se smrti. Nestojím o kazdoroční strašení novou chřipkou, novým virem, možností krize, malým zůstem toho či onoho nebo nebezpečím klimatických změn. Tohle všechno se přeci zcela přirozené, nežijeme ve skleníku, nemoci byly, jsou a budou. Jistě, někdo zemře, možná třeba někdo z mých blízkých, možná já. Ale kurnik absolutní bezpečí neexistuje. Nehodlám se nechat sledovat víc, než nezbytně musím a fakt nepotřebuju, aby mě pořád někdo chránil před sebou samým nebo aby mi někdo nakazoval placnout si na obličej hadr aniž by byl ochoten nést případně negativní následky takového příkazu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).