Hlavní navigace

Názor k článku Ministr Mládek předložil novelu, která operátorům zakazuje neveřejné nabídky od Petr M - Jenomže každá koruna během obchodu vystřídá dva majitele....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 2. 2017 12:40

    Petr M (neregistrovaný)

    Jenomže každá koruna během obchodu vystřídá dva majitele. Toho, co ji dává a toho, co si ji bere. Pokud si tu stovku příjemce nevezme násilím, tak je problém na obou stranách.

    Pravá příčina problému je, že člověk, který jezdí půl hodiny do práce, si nekoupí knížku za 200, která mu vydrží na tři týdny a při tom rozvíjí představivost nebo doplňuje vědomosti. Dokonce ani nezajde do knihovny za symbolický poplatek ročně. Ne, musí být a xichtknížce a prosurfuje litr. Nebo nastoupí tři kamarádi, sedí vedle sebe, vytáhnou mobily a domlouvají se na XK. Za těžký love. Dyť přece nemusím platit za to, že se bavím s někým, kdo sedí vedle mě...

    A pokud někdo ty data mermomocí chce, máme přece svobodu shromažďování. Takže nikdo nám nemůže bránit založit si spolek, i kdyby to byl "SK Kulečník Na Růžku". Jenom napsat nějaký formální stanovy, zaregistrovat se na MV, 1-2x ročně turnaj proti "SK Kulec U Utopence" a pár dalším klubům (a s levným telefonem pro manželky je ani tak moc ten "sport" nebolí). Zmocněnec právnické osoby oběhne opy, za kolik by byl tarif pro 20 hráčů + rodiny a trenéra...A hotovo.

    Aneb jak to říkal vepřík Pašík na tom kongresu v JZD: Přátelé, nezáleží na tom, jak malá jsme prasátka, ale jak velké jsme svině.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).