Hlavní navigace

Názor k článku Ministr Mládek předložil novelu, která operátorům zakazuje neveřejné nabídky od Michal Kubeček - Je mi jasné, že novináři na tom návrhu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2017 8:08

    Michal Kubeček (neregistrovaný)

    Je mi jasné, že novináři na tom návrhu nenechají nit suchou a obránci Správných Pravicových Hodnot se na mne sesypou jako vosy, ale za sebe musím říct, že mi ten model perského trhu, který se u nás stal v některých oblastech standardem, už dlouho leze krkem.

    Pokud si někdo dokáže vylicitovat 10 procent slevy, proč ne, budiž mu přáno. Ale trh mobilních operátorů se dostal do tak zvráceného stavu, že normální zákazník, který si chce jen prostě koupit službu, využívat ji a platit za ni, je trestán za to, že nechodí pravidelně operátorovi dělat scény a vyhrožovat odchodem. Ještě horší situace byla před časem u poskytovatelů připojení, tam většina ani žádné ceníky zveřejněné neměla a cena za službu byla čistě otázkou drzosti a licitačních schopností. Dnes je to o chloupek lepší, ale ne o moc.

    Takže za sebe říkám: nechci perské tržiště, chci evropský obchod, kde má obchodník viditelné (skutečné) ceny a já si (nejen) podle nich můžu vybrat, u koho nakoupím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).