Hlavní navigace

Názor k článku Ministr školství Ondřej Liška podpořil Český rozhlas - Radio Wave od PavlosPM - Ač jsem z Plzně, jezdíval jsem k babičce...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 1. 2009 0:27

    PavlosPM
    Ač jsem z Plzně, jezdíval jsem k babičce do Křince u Nymburka a rádio Triangl jsem často poslouchával, před deseti lety mi bylo 18 let a byl jsem z rádia Triangl nadšen. V té době na západě Čech nebylo celkem nic rozumného k poslechu. Ono dnes o deset let později není situace o moc lepší. Krom toho mám i znělky tohoto rádia nahrané někde na audiokazetách, možná bych je ještě našel, ....

    Je vůbec nějaká šance, že se v digitálu tohle rádio ještě objeví? Nebo jde spíše o zbožné přání? Osobně tomu moc nevěřím v dnešní době internetu až mohl Triangl vesele vysílat na Internetu.

    Proti rádiu Proglas osobně nic nemám, ale myslím si, že typ této stanice patří pouze na Internet, satelit, kabel ne do VKV FM pásma! Navíc poslechovost okolo 50 000 posluchačů na 15 vysílačích, no nevím, .... Jen doufám, že se neukáže tato stanice i v Plzni.

    Bohužel VKV FM pásmo je v ČR zamořené děs a hrůza. Doufám, že naše RRTV a ČTU se poučila a v digitálu se bude chovat opatrněji. Otázka zní, kdy se to všechno rozjede. Český rozhlas prý ještě letos (?).



    Poslední dny Radia Triangl jsou popsány i zde: http://www.radiotv.cz/radio-clanky/48/xxx.html
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).