Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ministr zdravotnictví chce v televizi, rádiích a na webu omezit reklamy na alkohol od anonym - "Pan ministr je mimo jiné mediální odborník, tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 9. 2019 22:00

    bez přezdívky

    "Pan ministr je mimo jiné mediální odborník, tak dělá to, na co mu stačí rozum a nastudovaná odbornost bez praxe. Prostě na systémová řešení potřebná k finančnímu ozdravění našeho zdravotnictví nestačí. Navíc nemá proč dělat více již proto, aby nekopíroval ministryni Maláčovou v její snaze o neustálé zvyšování starobních důchodů (sám jsem důchodce), namísto tolik potřebné důchodové reformy. Reformy, která jediná může odvrátit havárii sociálního systému (odhad 4. důchodové komise je do deseti let), a bankrot státních financí spočívající v pohlcení státního rozpočtu mandatorními výdaji. V tu chvíli vláda přestává vládnout, protože nemůže rozhodovat ani o jedné koruně."

    Souhlas s prvními třemi slovy: "Pan ministr je mimo"

  • 9. 9. 2019 16:11

    bez přezdívky

    Pan ministr je mimo jiné mediální odborník, tak dělá to, na co mu stačí rozum a nastudovaná odbornost bez praxe. Prostě na systémová řešení potřebná k finančnímu ozdravění našeho zdravotnictví nestačí. Navíc nemá proč dělat více již proto, aby nekopíroval ministryni Maláčovou v její snaze o neustálé zvyšování starobních důchodů (sám jsem důchodce), namísto tolik potřebné důchodové reformy. Reformy, která jediná může odvrátit havárii sociálního systému (odhad 4. důchodové komise je do deseti let), a bankrot státních financí spočívající v pohlcení státního rozpočtu mandatorními výdaji. V tu chvíli vláda přestává vládnout, protože nemůže rozhodovat ani o jedné koruně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).