Hlavní navigace

Názor k článku Minulost ve znamení FUP od Wamp - 20Mbit pres WI-FI je dost prehnane. Rychlost u...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 7. 2007 13:08

    Wamp (neregistrovaný)
    20Mbit pres WI-FI je dost prehnane. Rychlost u nas v siti se pohybuje kolem 3.5 - 4.5Mbit. Ted je tu jeste otazka zda je tahle rychlost postacujici? Odpoved z 70% ano. A proc?

    1/ Pokud stahuji pres P2P nemusi mít daný user od ktereho sosam rychle upload a nebo nejsem jedinej kdo od nej sosa, takze muj upload 4Mbit to nezachrani.

    2/ Je vubec schopen zdrojový server dodat takovy upload aby pokryl muj download? Ale to same uz jsem rekl v bodu jedna.

    Zkousel jsem na 50Mbit lajne tahat hru 300MB z hrej.cz (nebrat jako reklamu). Nekdo si rekne to je zalezitost na cca 50s. Omyl tahal jsem to 15 minut. Takze 50Mbit dobre tak na nejake VoIP ci streaming.

    Tim narazim na to ze je jedno zda ten clovek taha celej den, protoze je na zdroje kterej nas download nebrzdi a ani neomezuje sit. Ono je totiz rozdil udelat 1G za mesic a 50G za mesic. Vedsi sosace v siti nemame.

    Ze zacatku bylo sosacu vic, protoze sosali vse co uvideli ale pak pochopily, ze nameji ani cas se na to podivat a nebo vubec to skladovat na DVD ci HDD. Pokud by chom jim dali FUP hned, tak by tahle odvykaci kura trvala dil.

    PS: Kdysi jsem graboval do MP3 vse co mi pod ruku prislo. Dnes zgrabnu cca 2 CD za celej rok, protoze muj hudebni vkus se zuzil cca na tri skupiny, takze ne co my je doma MP3 s dadou patrasovou. Chapou kam tim mirim?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).