Hlavní navigace

Názor k článku Mironet: miliony, které nám zaplatil stát, by měl ministr chtít po Microsoftu od h4x0r - To už samozřejmě nevím, nakolik to tenkrát byla...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2015 15:31

    h4x0r

    To už samozřejmě nevím, nakolik to tenkrát byla oficiální aktivita Mironetu nebo melouch jejich zaměstnance, co nám PC prodával. Tak či tak vím z vlastní zkušenosti, že za peníze šlo v Mironetu nelegální software koupit. Ačkoliv fanoušek Microsoftu zdaleka nejsem, nemám ani potřebu dělat z Mironetu nějakého ukřivděného chudáka a oběť.

    IMHO šlo o obchodní spor, kdy Mironet tenkrát začal oficiálně a halsně prodávat "holé PC", Microsoftu se to nelíbilo a vzhledem k STBácké minulosti některých jeho ředitelů neměli problém ovlivnit policii, aby konala v jejich prospěch.

    Že za tohle nikdo u Policie odpovědnost nenesl je pro náš banánistán typické. Jak tu někdo napsal. Když jede mladej blbec na motorce, to ho policie dokáže skopnout a zmlátit, jejich šéf to kryje a všdm to přijde normální. Když se někde střílí, policie uteče a spoustě lidí to taky přijde normální. Jakej národ, taková vláda i taková policie, nebuďme naivní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).