Hlavní navigace

Názor k článku Miss --- nová šance pro mutanty od Saratoga - Nechapu, proc chce pan Fikacek zakladat dalsi soutez,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 9. 2001 13:05

    Saratoga (neregistrovaný)
    Nechapu, proc chce pan Fikacek zakladat dalsi soutez, kdyz zjevne nema penize a technicke prostredky na to, aby spravne zorganizoval tu, ktera prave probiha.
    zapojil sem se do akce na podporu Bohunky )vizte web) a ziskal sem mnoho dalsich potencialnich volicu, ale hlasovani v jeji prospech chronicky nefungovalo, budto nedosel potvrzovaci mejl nebo se dokonce objevil napis ve smyslu, ze hlasujici uzhlasoval (ac bezpecne vim, ze to tak nebylo).
    Na webu (vizte adresu) se objevila rada spekulaci (dnes uz si myslim, ze opravnenych), ze Fikacek se nasi favoritce snazi ve vitezstvi zabaranit, protoze by doslo k definitivnimu ztrapneni a znemozneni techto stupidnich soutezi a ze mozna dokonce napsal skript, ktery pridava hlasy nekterym jinym soutezicim. temto spekulacim nasvedcuje i to, ze k technickym porblemum zacalo dochazet az pote, co Bohunka rozdrtila ostatni soutezici dostala se na prvni misto. Neni mi znamo, jetsli byla znemoznovana hlasovani i pro nekoho jineho nez Bohunku, protoze nikoho, kdo by pro nekoho jineho chtel hlasovat neznam, ale pokud ano, pak uz vubec smysl souteze nechapu.
    Soutez virtualnich identit je dobrej napad, al ena zaklade vyse popsaneho neverim, ze by Fikaču byla dobra osoba pro jeho realizaci.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).