Hlavní navigace

Názor k článku Mít něco jako Facebook bude za 20 let povinné, bez něj skončíte na okraji společnosti od Pája - - Hlasové ovládání nebude - je neskonale nepohodlnější,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2018 8:44

    Pája (neregistrovaný)

    - Hlasové ovládání nebude - je neskonale nepohodlnější, namáhavější a obtěžující. Bude jen jako nouzová obezlička na šmatlacích telefonech.
    - Rozdíl mezi uživateli počítačů a uživateli internetové sociální sítě přes telefony, se ještě víc zvýrazní.
    - Násobně vyšší konektivita/rychlost - mě úplně stači 1-2 Gb/s, neomezuje mě, nevím, v čem by mi pomohlo mít doma 20 Gb/s, které je v současnosti normou, natož oněch budoucích 200 Gb/s (no možná nějaké vzácné vyjímky pro pár lidí, jako hraní her, kde běží na hw na serveru a po síti jde už zpracovaný obraz a zvuk ve 4K).
    - Sociální sítě a chaty budou pořád, fejsbůk být může a nemusí. Plno lidí ho nemá rádo a kdyby mělo alternativu v nějaké přívětivější síti, tak rádo přejde. Alternativa se objevit nemusí, ale taky klidně může.
    - Chatboty běžně nebudou, nikdo nemá zájem vybavovat se s programem (hlavně když víte, že je to program, což se dlouho neututlá).
    - LNŽ (Lepší než život) virtuální realita hned tak (20 let) nebude. Zato se může objevit "elektronický džihád" (viz sci-fi z 1965, Frank Herbert, Dune). Propuknout může v zemích, kde budou lidé sledováni a kádrově vyhodnocováni na každém kroku (Čína).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).