Hlavní navigace

Názor k článku Mít něco jako Facebook bude za 20 let povinné, bez něj skončíte na okraji společnosti od Petr - Nicméně ve svém úvodním příspěvku z 16. 4....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2018 11:52

    Petr (neregistrovaný)

    Nicméně ve svém úvodním příspěvku z 16. 4. 2018 14:31 jste uváděl jinou definici, způsob prezentace názoru tu nebyl zmíněn. Pokud do toho přidáte "manipulativní propagandou doprovázenou zkreslováním informací či odmítáním relevantních protiargumentů. " dostáváte se na úplně jinou a hlavně nejasnou definici a opět bych řekl, že ji můžete napasovat na kteroukoliv stranu dnešní hlavního dělení společnosti - fotky topících se migrantů vs fotky rabujících migrantů, obě hraje na city, a často ani fotky nejsou k věci (jinými slovy mají jiný context)

    "Ve fungující demokracii většina politických aktivit dobroserských rozhodně není. Pokud společnost zjistí, že většina politických aktivit v dané zemi je dobroserských, je to jasný ukazatel, že tam nefunguje demokracie."

    "Je rozdíl něco navrhnout a podávat objektivní logické argumenty pro tento návrh a vést rozumnou diskusi na úrovni, nebo se snažit protlačit ten názor manipulativní propagandou doprovázenou zkreslováním informací či odmítáním relevantních protiargumentů."

    Obávám se, že to by bylo příliš krásné. Jak vypadá veřejná diskuse ve většině společnosti dokumentuje úroveň prezidentské debaty/publika na Primě. A to byla ještě část společnosti, která se o volby zajímá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).