Hlavní navigace

Názor k článku Mobilní Internet zabíjejí mobilní operátoři od Pavel Janda - Ano, vy jste se zamysleli a na wMarks...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 2. 2002 18:47

    Pavel Janda (neregistrovaný)
    Ano, vy jste se zamysleli a na wMarks se vykaslali, dalsi vyvoj by nebyl rentabilni. V poradku. Pan Sasin se zamyslel a napsal tento clanek. Vydal se jinou cestou, kterou Vy kritizujete. Nevim proc, kazdy nebere vytvoreni jednoho serveru jako zkusenost, kterou muze zhodnotit pri tvorbe dalsiho. Ja bych se s wListem loucil tezko, je pro me vice, nez jen prostredkem k vydelavani penez, ale bez nich se provozovat neda. Rozhodne je v nasich silach vytvorit projekt, se kterym oslovime operatora a ktery bude financovan z podilu na jeho zisku. Jenze me unika duvod, proc by to same neslo udelat s jiz dobrou fungujici sluzbou...

    Ja jsem Vam nedaval za chybu, ze jsme nikdy nikde nemeli reklamu, pouze jsem tim chtel naznacit, ze jsme se k pul milionu hitu dostali v podstate jen diky tomu, ze si to par lidi reklo mezi sebou a parkrat se o nas zminili v mediich. Cele to rikam pouze proto, abyste uspech IQ mapy neprecnoval, se stejnym marketingem by univerzalni sluzba naseho typu dosahla mnohem vetsi navstevnosti Duvod, proc wList nepropagujeme jsem jiz uvedl nekolikrat - stokrat nula je porad nula.

    A ja jsem Vam zase napsal, ze pul milionu hitu zase tak nezajimave cislo pro operatory neni. Administrativa s tim spojena je praci na deset minut jednou za mesic - vyjet si pocet zobrazenych stranek na urcitem serveru skrze jejich GW, vynasobit to nejakym cislem a prevest penize. Ohanet se administrativou je od Vas velmi lacine.

    Rad milionu hitu jakozto hranice u jednoho operatora je hodne nadneseny, to ze sluzeb, ktere jsou dostupne zakaznikum vsech siti nebude mit asi vubec nikdo. Vite snad o nejake?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).