Hlavní navigace

Názor k článku Model autostopu konečně překonán od Libor Novacek - To samozrejme neda, s tim take souhlasim. Tato...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 9. 2000 16:26

    Libor Novacek (neregistrovaný)
    To samozrejme neda, s tim take souhlasim. Tato diskuse skutecne prinasi napady, ktere maji (PRO NAS, KTERI TOMU ROZUMIME) jisty potencial. Takze by se mohl zavest placeny pristup ;-) Protoze sam mam jeden business plan (+ peknou domenu detektiv.cz ;-), ktery souvisi se hledanim, mam rozepsany, nikdy jsem sem take nenapsal vse, co si myslim. To se ale da ocekavat, ne? :-))) Spise to nasavam Vase napady ;-)
    Kazda informace ma pro kazdeho jinou hodnotu. Pokud srovnavame ty pivovary, tak nekdo, kdo bude vyrabet zarizeni pro ne, takovou informaci oceni. Ovsem zrovna tahle informace je kancelarskou informaci, ktera je verejna a snadno dosazitelna (pro toho, kdo vi, kam sahnout). Nase diskuse by patrila spise mezi "sedou literaturu". Myslim si ale, ze kdybychom jeli na konferenci o vyhledavani http://www.onlineworld2000.com tak budeme mit prilezitost zapojit do diskusi "o rad vyssich". A plne materialy z takove konference nikdo davat na web nebude (uz jen proto, ze konference je placena a materialy na CD-ROM jdou do GB). Muj kolega na jedne z techto konferencich byl, snad se i ja casem podivam :-)

    Spise jsem chtel nastinit, ze hledani na Internetu neni vzdy tou nejlepsi cestou, jak nektere informace (spolehlive) ziskat za primerenou dobu, kdy investovany cas nebude drazsi, nez zaplaceni pristupu do profesionalnich databazi. Pripada mi totiz, ze vetsina lidi se mylne domnniva, ze "na Internetu je vsechno". Hledat se musi clovek ucit a ta zkusenost se neda snadno predat. Znam mnoho lidi, kteri umeji s Internetem, ale casto me vyuzivaji, aby se zeptali kde to ci ono maji hledat. Je to pro ne pohodlnejsi a pro me jsou to zkusenosti, casto az do pozdniho rana, straveneho u vyhledavacu ;-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).