Hlavní navigace

Názor k článku Moderace diskusí je žádoucí, rozhodl soud od Petr - To, že se v diskuzích vyskytuájí vulgarismy zcela...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 3. 2010 8:55

    Petr (neregistrovaný)
    To, že se v diskuzích vyskytuájí vulgarismy zcela jistě vyřeší rozsudek nějakého "mamlase" soudce.

    Příklad z praxe - vlastní zkušenost: řidič dodávky vám vjede na soukromý pozemek (louku) a zničí vám okrasný keř (hnaným kolem ho vyhrabe ze země). Policie ho "najde" (ve skutečnosti si ho najdete sami a ukážete borcům kam si dojít, aby mohli vykázat, že ho našli) a v řízení shledá, že pan řidič za nic nemůže, že není zodpovědný za to, že vjel do vymezeného prostoru, že prostě musel, protože když vjede do slepé ulice popředu a nemá se kde otočit, tak není debil a za nic nemůže.

    Jiný příklad: někdo opakovaně vykrádá rekreační objekt. Majitel tam umístí nástražné zařízení a při nejbližší návštěvě past sklapne. Majitel objektu je odsouzen, protože osoba, která tam vlezla (a přežila), měla plnou garáž kradených věcí a šla se tam jen schovat před deštěm.

    Obecně vzato, soudci mohou vyřknout kdejakou kravinu bez jakékoliv zodpovědnosti. Protože jich je nedostatek, nikdo je za to nevykopne z práce. Pokud budu sledovat některé zákony a jejich zcela absurdní a většině lidí skryté dopady, snaha o moderování diskuze od někoho pracujícího ve zmíněném systému je srovnatelná s otrokářem kritizujícím rasistu.

    Když je někde napsaná blbost a už si nemohu pomoci, tak tam napíšu, že je autor debil s nějakou tou poznámkou proč. Přinejhorším příjdu o nick, nebo mě stihne podobná bezzubá akce.

    Nyní by měl provozovatel serveru Lupa informovat policii ČR, soudy a poslance, zda-li je můj článek neuráží a pokud ano, tak by měl být odstraněn z diskuze, protože poškozuje "dobré jméno ČR", policie ČR a soudů a borců poslanců plodící hnůj nazývaný zákony.

    A Ať vás ani nenapadne mi tady napsat něco jiného než souhlas, protože se urazím a budu běhat a zažaluji Lupu, aby odstranila vaše příspěvky.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).