Hlavní navigace

Názor k článku MPEG-4 v blízké budoucnosti v set-top-boxech zvítězí, tvrdí slovenský T-Mobile od Radek Donát - Jen nekolik holych vet, ktere pochopi snad kazdy:...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 1. 2008 17:20

    Radek Donát (neregistrovaný)
    Jen nekolik holych vet, ktere pochopi snad kazdy: Kazda komercni televize potrebuje divaky. Divaci potrebuji mit kompatibilni prijimace. Tyto prijimace na trhu nejsou, nebo jsou zatracene drahe (v soucasne dobe cca 8nasobne).

    V zajmu zachovani klidu povazuji za nutne upozornit, ze to, co jste napsal v predposlednim odstavci muze platit az po kompletnim ukonceni analogoveho vysilani (tj. podle TPP nejdrive 10.10.2010), nikoli hned po nabyti ucinnosti novely. Zadna placena stanice totiz licenci nedostala a s nejvetsi pravdepodobnosti ani do 10.10.2010 nedostane.

    Znovu se opakuje cesky scenar, kdy se chce jeden telekomunikacni operator prizivit monopolnim dovozem specialnich set-top-boxu na procesu digitalizace. V pripade TO2 to byla sluzba IPTV, v pripade T-Mobilu zase HSDPA. Snahu vydelat samozrejme chapu, ale kvuli kseftu takhle lidem blbnout hlavy ..!?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).