Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Mr. Lednička aneb na kus řeči s Ondřejem Frycem od Honza - Co třeba interview, pevný seznam otázek, na každou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 1. 2004 17:17

    Honza (neregistrovaný)
    Co třeba interview, pevný seznam otázek, na každou odpověď maximálně 50 slov?
  • 28. 1. 2004 19:31

    Noname (neregistrovaný)
    to by bylo smysluplné, pakliže byste měl stejné typy lidí. Ale když budete mít rozhovor s Patrikem, tak otázky typu "od koho ty ledničky vlastně nakupovali a zda tu funguje nějaká distribuční síť" by imho byly velmi offtopic ;-)
    Mě se to takto líbí, sice je to sklouznutí do žurnálu, ovšem stále si to zachovává technickou úroveň a dotazy (i odpovědi) byly dobré a k tématu a nejsou tam kraviny typu "jaké máte auto" a "kolik máte dětí".
    Co bych ale přidal by bylo na konci hlasování, "koho byste chtěli příště", kde by byla tři jména a čtvrté "někdo jiný, napíšu do diskuse". A pak by se vybralo z těch 3 jmen a postupně by se oslovili. A do dalšího kola by ta tři jména pocházela z toho co napsali lidé do předchozí diskuse (případně, když by jich bylo málo, nebo předchozí rozdíl byl těsný, tak by se vzali i ti co předtím nevyšli a nebo nějací navrhnutí redakcí). Tak by se bránilo spekulacím ohledně kdo dal kolik peněz aby tu byl.
    A za rok by se tak mohlo nasbírat až 54 portrétů osobností (nebo když by to byl čtrnáctideník tak 27), a z těch by se na konci roku udělala volba osobnosti českého internetu za daný rok (nejlépe 2 - odborná porota / veřejnost, aby se tu zas neopakoval Neff, který nic nedělá).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).