Hlavní navigace

Názor k článku MS likviduje Javu a plug-iny z Windows XP od Miloslav Ponkrác - Ad HTML) Mám pocit, že se nechápeme. Je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 8. 2001 15:41

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)
    Ad HTML) Mám pocit, že se nechápeme. Je to o tom, že HTML bylo předurčeno, aby byl dopněn o vzhledové značky. Koukněte se taky na jiná místa historie a fakta. Například ten, že HTML plus CSS a další věci je poměrně složitý standard na implementaci. A zároveň nebylo žádné firmě souzeno na implementaci browseru vydělat. Divíte se, že se nijak nehrnuly do "čisté" cesty? Vždyť ani Mozilla není dodnes hotova.

    Ano, HTML není vynálezem W3C, ale již hezkou řádku let jej standartizuje. A namísto toho, aby předběhl vývoj, musel ustupovat tlaku.

    Ad C++) V diskusi jste nepopřel ani jeden můj argument.

    Ad ESQL) Polemika byla hlavně ad PostgreSQL. Prostě jste veškeré výhody postavil na ESQL a já jsem napsal, že databáze se posuzují z více hledisek. Například výkon, rychlost, atd..

    Ad ostatní) Ohledně IT s Vámi naprosto souhlasím. Nejsem zastánce bastlířů. Ale prostě si myslím, že bastlení do zdrojáků není ten správný standard. Je jasné, že cokoli se bastlí do zdrojáků má výkon rovnající se API, jak jinak.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).