Hlavní navigace

Názor k článku MS šmíruje data klientů na Internetu a kšeftuje s nimi od Pavel Odehnal - Taky jsem mel dost velke potize s hardwarem,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2001 13:46

    Pavel Odehnal (neregistrovaný)
    Taky jsem mel dost velke potize s hardwarem, asi na vsech platformach. Byval to problem stejne tak i u Macitoshe... asi vsude, kde se instaluje nova generace OS.

    Instalace Windows VUBEC neni snadna, s tim souhlasim. Mozna i vetsine lidi probehne bez potizi, ktere jste tu popsal, ale to jeste neni konec. To, co je nastaveno obvykle neni uplne optimalni, je potreba to cele prekonfigurovat po svem atd. Kdyby to bylo snadne, vymreli by konzultanti a firmy zabyvajici se podporou. A to by Microsoft jiste nechtel, protoze by ho nikdo dale netlacil uzivatelum do hlavy. Prepokladam, ze prvni zcela bezobsluzne Windows vzniknou v dobe, kdy uz bude Microsoft rozhodovat o nasich zivotech 100%. Misto tlacitka "Start" budou mit tlacitko "Zaplat". Doufam, ze uz tu nebudu.

    Proc vlastne neexistuje zadna celosvetova iniciativa, pri ktere by uzivatele Linuxu spolecne skoupili akcie Microsoftu a neco s nim udelali? Pokud je jich tolik, tak by to byl zajimavy open-source projekt, nebo ne? ;-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).