Hlavní navigace

Názor k článku MS šmíruje data klientů na Internetu a kšeftuje s nimi od Dan Lukes - VYznam produktu M$ je prave takovy, jaky jim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 4. 2001 0:05

    Dan Lukes (neregistrovaný)
    VYznam produktu M$ je prave takovy, jaky jim verejnost bude priznavat - pokud bude povazovano za "naprosto normalni" posilat dokumenty v M$ Wordu a naopak za "spolecensky nevhodne" nebyt schopen dokumenty ve Wordu cist - pak to znamena, ze spolecnost (dobrovolne) skutecne uznava produkty M$ za nepominutelne a "povinne". Nemyslim si ale, ze tomu tak je a nemyslim si, ze to tak musi byt. Staci si uvedomit, ze ve skutecnosti je "nevhodne poslat Word dokument nekomu, o kom nevim, zda Word ma". To neni "normalni" - to je projev Strasidlo je jen tak strasne jak moc se ho sami bojite. Hezky si reknete - produkty M$ jsou postradatelne a daji se nahradit, i kdyz za ceny trochy namahy. Pokud si tohle rekne vic lidi, vyznam M$ proste zmizi - a s nim i jeho schopnosat pozadovat naprosto nehorazne podminky. Na pocatku musi byt slovo - a to se pak stane skutkem.

    Mimochodem, pokud vam nekdo posle soubor ve Wordu - precte vam ho StarOffice (ne uplne vzdy) nebo, v horsim pripade, WordView - tedy kdyz uz ho z nejakeho duvodu nemuzete na jeho bezohlednost taktne upozornit a pozadat ho napravu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).