Hlavní navigace

Názor k článku MSI Mega Sky 580: sympaťák se slabým příjmem od Jan Kálal - Produkt jsem zkoušel tak, jak ho dostane do...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 3. 2006 17:37

    Jan Kálal
    Produkt jsem zkoušel tak, jak ho dostane do ruky zákazník. Na stránky MSI jsem se díval, ale na místě, kde bych logicky něco očekával (http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_list.php?kind=10&ID=68&CHIP=68&NAME=Digital%20TV%20Series), jsem pro Mega Sky 580 nic nenašel. Za Váš odkaz, který následuje v diskusi níže, děkuji.

    Když jste se ale otřel o možnou neprofesionalitu recenzenta, dovolte, abych si já zase rýpnul do výrobce. Není náhodou minimálně neprofesionální dodávat na trh výrobek, který začne lépe fungovat možná až tehdy, když se na Internetu (po čase)objeví nový software? Zaráží mne, že vlastnosti příjmu zlepšuje právě software - myslel bych si, že o dodání signálu se stará hardware, který člověk novým softwarem "nevyžehlí". Když chce výrobce ušetřit a dělá si testery ze zákazníků, je to jeho politika, ale nemůže čekat, že ho za to recenzent bude chválit a lačně dohledávat, kdy se jen objeví soubor opravující zásadní nedostatky. A že to dělá léta Microsoft, to pro mne není argument.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).