Hlavní navigace

Názor k článku Multimediální Asus O!Play TV Pro: spousta možností, nedotažený firmware, ale dobrý základ od alfi - navrhuju za všechny tyhle nedodělky platit jen 50%...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2012 10:51

    alfi

    navrhuju za všechny tyhle nedodělky platit jen 50% ceny. a druhou půlku řekněme do roka, pokud to výrobce opravdu zprovozní, jak má. pomalu u všech podobných media/dvb zařízení člověk dneska kupuje jakousi nedoladěnou beta verzi a pak další rok dychtivě čeká na každou sw aktualizaci, jeslti už náhodou to nebude to pravé.
    a v horším případě se mezitim začne vyrábět další model a kolotoč nedodělaných beta verzí začíná nanovo. mezitím předchozímu modelu skončí podpora a plně funkčního výrobku se nikdo nedočká.. opravdu tohle zákazníci chtějí, že to výrobcům prochází? a opravdu se to vyplatí i ekonomicky - když dneska ten sw vývoj je pomalu dražší, než hw? (to už vůbec neřeším, že se to nevyplatí ekologicky)

    nešlo by i na tohle víc zaměřit recenze? aneb při uvedení na trh výsledek "beta verze, (zatím) nebrat".. po čase to vyzkoušet znovu a výsledek případně změnit na "konečně to funguje, jak má a jak výrobce slibuje"

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).