Hlavní navigace

Názor k článku Multiplex 3 před startem Primy love částečně změní technické parametry od VS - Ale jinak s vámi v mnoha věcech souhlasím....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2011 15:52

    VS
    Ale jinak s vámi v mnoha věcech souhlasím. Státní "informační kampaň" byla skutečně komedie, zbytečně utracené peníze. Někde vzniknul neopodstatněný strach, že "lidé přijdou o televizi, a nebudou vědět co s tím". Značnou roli sehrála i TV Nova, s níž bylo nutno spolupracovat kvůli nesmyslně dlouhé licenci na analog - delší než termín vypnutí, ke kterému se stát potom zavázal.

    Skutečně by asi bylo lepší nechat ČT stejně, to proběhlo dobře. A ostatní nechat ať se zařídí a domluví jak chtějí. Proč to nešlo - protože Nova a Prima se tvářily jako "tak my teda skončíme analog dřív, ale za to chceme to a to a ...". Plus ty představy o X dalších co se budou kvalitou programu předhánět o možnost vysílat.

    Ty informace o desítkách volných programů, úžasných multimediálních a podobných službách (o tom někdo z ČT někde slyšel, a opakovali to nesmyslně pořád dokola jako výhodu), příjmu pomalu bez antény úplně všude -- to nevím kde se vzalo. A dnes to působí skutečně jako podvod a lži.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).