Hlavní navigace

Názor k článku Multiplex 4 se stále potýká s problémy, na řadě míst ho vůbec nejde naladit od anonym - Bohužel nelze jinak, než souhlasit. Když tak sleduji...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2012 23:01

    bez přezdívky

    Bohužel nelze jinak, než souhlasit. Když tak sleduji celou tu rošádu kolem MUx 4, pak si o Pařízkovi myslím čím dále více něco velmi nepěkného. Žvanil, rádoby odborník, slibotechna..­.zkrátka spolumajitel dosud stále velkého paskvilu. Všechny ty výmluvy, tajemnosti namísto jasných odborných údajů o vysílačích, ERP, diagramech... všechno to ukazuje na cosi, co ve mně vzbuzuje velkou nedůvěru. A že ČRa měly na budování sítí více času? No a co! Tak proč se dopředu, Pařízku, chvástáte, jak to bude všechno skvěle fungovat, namísto toho, abyste dal ve známost jasný a závazný harmonogram, který by byl plněn? Co z toho, co ČRa deklarovaly jako závazné dlouhou dobu předem, nesplnily? No co? O ČRa je jistě výhodné se otřít, ale zamést si svinčík před vlastním prahem... no to ani náhodou, že ano, pane Pařízku!
    Vážně nevím, co z té sítě nakonec bude. Snad kromě jediného vysílače na jihočeské Kleti se vůbec nedá hovořit o tom, že zveřejněná mapa pokrytí je reálná. Houby s octem. Prostě scifi bludného vizionáře, který jen a jen dokola oblbuje lid. Se divím, že do toho muxu vůbec televize jdou. Aby se nakonec nedivily, že je bude moci sledovat s bídou polovina obyvatel ČR... A to ještě kdoví s kolika poruchami.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).