Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Mýdlové V.I.P. vraždy jako symfonie velkoměsta od Rogue 11 - Autorek je na ty mýdlové opery opravdu škoda....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 2. 2016 23:01

    Rogue 11

    Autorek je na ty mýdlové opery opravdu škoda. Odkoukán druhý díl a užil jsem si tu spoustu popkulturních odkazů vložených do dílu:
    série Smrtící... patolog poslouchající vážnou hudbu je celý Morris, Norisová přináší na služebnu koblihy v bílé krabici, to je doslovná citace několikrát opakované scény, kde to samé včetně krabice přináší na vraždy reportérka Nadine a Zvířák, no to je zase celý Mc Nab. Dál policejní technička-jak někdo podotknul Abby z NCIS. Policista pronásledovaný vnitřním-Chin Ho Kelly z Hawaii 5-0 a spisovatelka pátrající po tom co se stalo otci-Beckettová z Castla. Určitě jsem na něco zapomněl.
    Jestli bude seriál takto pokračovat dál, jsem všema deseti pro.

  • 14. 2. 2016 14:46

    Jana Pechová

    Tak na to, že to psaly autorky mýdlových oper to šlo. Žádný zázrak, ale když už člověk u té televize sedí, je to něco, na co se dá celkem koukat a ještě se u toho věnovat jiným činnostem bez chuti tu televizi vypnout.
    Rozhodně bych to hodnotila výše, než dílka věhlasného režiséra Hřebejka, který se rozhodl, že svoji pověst rozfofruje v nekoukatelných kriminálkách (Případ pro exorcistu, Místo zločinu Plzeň).

    Jen nevím, co si mám myslet o tom, že se koukám na ty samé seriály, jako třeba Castle na zabití (hlavní příběh) a NCIS (postava Abby). Jen se s manželem nedokážeme shodnout, zda ten pošuk přes broučky je spíše podle Hodginse ze Sběratelů kostí nebo snad i podle Dextera (nápad kohosi na ČSFD). Že bych taky zkusila napsat nějaký krimiseriál ;-) ?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).