Hlavní navigace

Názor k článku APRÍL: Na český rozhlasový trh míří s technologií DAB+ nový progresivní operátor od anonym - Tak na minulý APRIL jsem si naběhl sám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 4. 2013 9:49

    bez přezdívky

    Tak na minulý APRIL jsem si naběhl sám a ten byl o tom, že začne vysílat v DAB nová stanice, která bude mít takový esoterický program, tedy vysílat šumění moře a hukot větru a šum lesa apod. Tak to jsem vzal bohužel vážně a nepochopil, že je to aprílový žertík. Protože konec konců jsou spořiče pro Windows s rybičkami apod. A RTL vysílala dlouho po nocích záběr na krb a praskající dřevo v plamenech. Tak co by někdo nemohl vysílat na uklidnění v rádiu šum moře. Vzal jsem to tehdy vážně.

    Ovšem, že toto je kravina bylo evidentní. Poláci měli dělat testy a nezmohli se ani na ty, že prý na DAB/DAB+ nejsou peníze. Takže, když by tam napsali německý, švýcarský, britský, finský nevím jaký, tak na to skočím, ale, že napsali polský. Tak to tedy opravdu ne. Poláci jsou na tom ještě o hodně hůře nežli my. Tedy, co se týče pokusů a závadění DAB/DAB+. Takže ti určite ne. Polský tedy opravdu ne. Prostě Apríl.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).