Hlavní navigace

Názor k článku Na uživatele pošty Seznamu míří přímo cílený phishing od František Bedla - Vážený pane Durdo, je samozřejmě možné, že si mne...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 2. 2015 0:29

    František Bedla (neregistrovaný)

    Vážený pane Durdo,

    je samozřejmě možné, že si mne již nepamatujete - bylo to cca v letech 2010-2011, kdy jsem porovnával Vše řešení se spamassassinem ve kterém jste meli své moduly s udávanými, téměř zázračnými, technickými parametry... nu, priznejme si, že taková sláva to zas nebyla.

    O tom jak je Vaše řešení dobré, samozřejmě rozhodují Vaši zákazníci, o tom není pochyb. Nekteří méně technicky znalí si přečtou nějaký Váš odborný názor (či to že jste zachránili svět) zde na webu, nemrknou okem a zvolí Vaše řešení.
    Jiní se nechají utrápit Vaším obchodníkem.
    Někteří z nich pochopí, že to co do nich hustíte nejsou vždy úplně reálné věci, vezmou si špunty do uší a jen udiveně kroutí hlavou.

    Možná to tak nevypadá, ale očerňovat Vaši firmu rozhodně není v mém zájmu a nikdy bych si to nedovolil. Pracuji pouze s výběrem z veřejně dostupných informací, informací které sám poskytnete, a dále z infomací ktere jsem sám získal a oveřil.

    Co se týče SPF, asi byste tedy měli Centru doporučit, aby si SPF opravili dle Vašeho doporučení. Aby uživatelé Centra nebyli ohroženi, když to má Centrum stejně jako Seznam a Seznam to má dle Vás špatně.
    A nebo existuje důvod mít takto "špatně" nastavené SPF a vy jen populisticky žvaníte ve snaze okouzlit technicky méně zdatnou veřejnost.

    Závěrem tedy, jestli dnešní článek myslíte vážně, mělo by Centrum zavést striktní SPF na své doméně tak jak máte u excello.cz ?

    Přeji hodně spokojených zákazníků, a hodně skopojených lidí, kterí chtějí někomu poslat na @centrum.cz email a náhodou se jim to povede.

    Bedla

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).