Hlavní navigace

Názor k článku Na zachování neutrality Bitcoinu záleží možná víc než na jeho vzácnosti od Anonym - A jak má asi komunita co se stará...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 5. 2020 12:57

    Anonym

    A jak má asi komunita co se stará o neutrální platební kanál zamezit šíření podvodných nabídek ? To je v jádru proti základním zásadám.
    Změnit se musí chápání uživatelů, kteří musí změnit své uvažovaní a naučit se nové postupy, aby se podvodům vyhnuli, chovali se bezpečně a pochopili, že to jsou jejich finance, o které se musí sami umět postarat.

    Důležité je si uvědomit, že na světě je 7miliard lidí a Bitcoin automaticky nemusí být řešení pro každého. Kdo je spokojen se svou bankou, tak ať u ní zůstane. Možností a potřeb je spousta. Bitcoin je pohodlný v tom, že si lze vše spojené s ním si zajistit přímo z mobilu.

    Realita je, že cena odpovídá aktuální nabídce a poptávce a i přes inflaci skoro 4% cena rostla, což znamená, že se denně nakupovalo tempem 15mil. dolarů za den (Kladný rozdíl mezi všemi obchody ve fiat páru). Aby cena vzrostla, tak musela poklesnout nabídka, nebo se zvýšit nabídka. Nyní je inflace pod 2%, tak postačí, když denní poptávka se udrží na 8mil. dolarů, aby cena neklesala.
    Ty nákupy už dlouhou dobu nejsou od nadšenců, ale reálná poptávka velkých investorů, kteří si své rozhodnutí rozhodně dobře promysleli a věřím, že pro nákup měli hned několik dobrých důvodů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).